Kippenvoer

Het voeren van kippen is betrekkelijk eenvoudig: Kippen moeten de hele dag voedsel tot hun beschikking hebben in de vorm van een legkorrel of legmeel, maar enige afwisseling in de voeding komt de gesteldheid van kippen ten goede. U kunt uw kippen bijvoorbeeld bijvoeren met gemengd graan of hennen-kriel-eendengraan, de kippen gaan dan meer scharrelen.

Het is goed om wat extra kippengrit bij te voeren, kippengrit is eigenlijk onmisbaar voor uw kippen aangezien het de kip helpt bij het vermalen van het voer zodat de vertering beter is  Het helpt onder andere voorkomen dat de kippen windeieren ( eieren zonder stevige schaal ) leggen.

Het is verstandig om in het najaar wanneer uw kippen in de rui zijn wat extra vitaminen en mineralen bij te voeren,ter ondersteuning, zodat ze makkelijker door de rui heen komen.

U moet kippen regelmatig controleren op vederluis of bloedluis. Hiervoor zijn diverse soorten bestrijdingsmiddelen op de markt, deze zijn verkrijgbaar in onze winkel.  

Wij produceren allerlei soorten kippenvoer, voor kuikens tot de volwassen kippen.

 

 

 

 

 

 

U kunt bij ons terecht voor:

Huisdier voeders
Van honden tot vogels  

Bij ons kunt u terecht voor al uw huisdier voeders alswel toebehoren. 

Buiten diervoeders
Van paarden en koeien tot kippen en geiten

Wij produceren kwalitatief hoogstaande diervoeders voor oa uw paarden, koeien, kippen, geiten en varkens. Daarnaast verkopen wij ook voedselbakken en toebehoren.

Producten
Van kippengaas tot overalls

Naast dierenvoeding verkopen wij producten voor in en om het huis, zoals kippengaas, sproeiers en potgrond