Rundvee

Koeien zijn al eeuwen onze landbouwhuisdieren en nog altijd zijn er boeren die principieel kleinschalig werken. Voor anderen is koeien houden uitgegroeid tot een echte hobby.

Volwassen, niet drachtige runderen die kleinschalig en voor de hobby worden gehouden en die geen grote hoeveelheden melk hoeven te produceren, hebben voldoende aan gras en hooi. In de winter heeft het gras onvoldoende voedingswaarde en hebben ze vooral veel hooi nodig. 

Bij onvoldoende aanbod van gras en hooi, is bijvoeren van koeien noodzakelijk. Rundvee A-brok is daarvoor geschikt.
Bij dieren die langere tijd geen krachtvoer krijgen, kan een tekort aan mineralen (selenium en koper) ontstaan. Een kopertekort kan ontstaan op koperarme gronden, zoals veen- en zandgronden. Het uit zich in onder andere een afwijkende vachtkleur.

Onze rundveevoer is nog van ouderwetsekwaliteit. Om te beginnen met onze kalveropfokkorrel, een mooie fijne harde korrel die goed wordt opgenomen door de kalveren. U kunt de resultaten terug zien in uw opfok, immers de jeugd heeft de toekomst. De rundveebrok A is een volledige onderhoudsbrok met alle ingrediënten die uw runderen nodig hebbenaanvullend voer naast het basis ruwvoer. De rundveebrok A is van uitstekende kwaliteit en de runderen lusten het graag.

Naast onze standaard rundveebrok A bestaat er ook de mogelijkheid om speciaal voor u voeding op maat te laten maken afgestemd op de analyses van het ruwvoer. Voor de veehouderij leveren wij voeders in zakgoed van 25 kg en in bulk. Daarbij kunt U rekenen op een gegarandeerde en constante hoge kwaliteit. 

Verder kunt u bij ons terecht voor kalvermelk, bietenpulp, grasbrok en likstenen.

 

 

 

 

 
 

U kunt bij ons terecht voor:

Huisdier voeders
Van honden tot vogels  

Bij ons kunt u terecht voor al uw huisdier voeders alswel toebehoren. 

Buiten diervoeders
Van paarden en koeien tot kippen en geiten

Wij produceren kwalitatief hoogstaande diervoeders voor oa uw paarden, koeien, kippen, geiten en varkens. Daarnaast verkopen wij ook voedselbakken en toebehoren.

Producten
Van kippengaas tot overalls

Naast dierenvoeding verkopen wij producten voor in en om het huis, zoals kippengaas, sproeiers en potgrond