HAP Hondenbrok

Gedurende jaren hebben wij eraan gewerkt om een optimale samenstelling te verkrijgen die geschikt is voor diverse soorten honden. Er is met dit hondenvoer uitgebreid getest met prima resultaten.

Het is een geperste brok waarbij de temperatuur bij het produceren niet hoger oploopt dan 75° waardoor de vitaminen en de vetten behouden blijven.

De voedingsstoffen komen bij de opname van deze brok gelijkmatig vrij doordat de brok vanaf de buitenkant langzaam op lost in de maag . In de HAP  Hondenbrok worden alleen grondstoffen gebruikt van de allerbeste kwaliteit.

De HAP  Hondenbrok draagt bij aan een goede gezondheid en conditie, het verhoogt de weerstand tegen ziekten, het geeft een prachtige beharing en een diepe glans, het vergroot de vitaliteit en zorgt voor een goede spijsvertering.  Deze brok is daardoor ook geschikt voor honden met huid en vachtproblemen alswel met gevoelige darmen.

De HAP Hondenbrok is volledig, Bijvoeding is dan ook niet nodig. 

Indien u besluit over te schakelen op deze brok, doe dit dan geleidelijk. Begin met de helft van het voer dat uw hond gewend was. Verhoog geleidelijk de hoeveelheid, zodat u na enkele dagen ben overgeschakeld. Honden met huid – en vachtproblemen of honden met gevoelige darmen, reageren in de meeste gevallen erg goed op deze brok.

 

 

Hondenbrokken van Mulder pot:

 

Hoeveel geef ik mijn hond…..

De hoeveelheid is afhankelijk van de beweging, de prestatie en de conditie van uw hond. U dient de ontlasting van uw hond in de gaten te houden. Dit hoort vast te zijn en donker van kleur. Is uw hond wat winderig, dan voert u in de meeste gevallen te veel.

Hieronder geven wij u een voeroverzicht, die u als richtlijn kunt hanteren:

Als u denkt, dat uw hond iets meer of iets minder voer nodig is dan kunt u dit naar behoefte aanpassen.

Voor jonge honden is het verstandig om het voer in meerdere porties per dag te verstrekken.

Gewicht van uw hond:

  • 2,5kg 80gram voer per dag
  • 5kg 150gram ‘’
  • 10kg 280gram ‘’
  • 20kg 450gram
  • 30kg 610gram ‘’
  • 40kg 680gram ‘’
  • 50kg 810gram ‘’
  • 60kg 970gram ‘’

 

Onze winkel

In onze winkel hebben wij ook andere merken hondenvoer, manden, vetbedden, voerbakken hondenriemen en halsbanden te koop. En natuurlijk heerlijke koekjes en kauwbotten.
Ook voor het ontwormen en vlooienbestrijding van uw hond kunt u bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor:

Huisdier voeders
Van honden tot vogels  

Bij ons kunt u terecht voor al uw huisdier voeders alswel toebehoren. 

Buiten diervoeders
Van paarden en koeien tot kippen en geiten

Wij produceren kwalitatief hoogstaande diervoeders voor oa uw paarden, koeien, kippen, geiten en varkens. Daarnaast verkopen wij ook voedselbakken en toebehoren.

Producten
Van kippengaas tot overalls

Naast dierenvoeding verkopen wij producten voor in en om het huis, zoals kippengaas, sproeiers en potgrond