U-3 Bloedluispoeder

U-3 Bloedluispoeder

Omschrijving:

U-3 Bloedluispoeder bestrijdt snel en effectief bloed- en vederluis bij duiven. Toepassing van U-3 Bloedluispoeder voorkomt bloedarmoede en daarmee ook conditieverlies van uw duiven door bloed- en vederluizen. U-3 Bloedluispoeder is samengesteld uit stoffen die vergelijkbaar zijn met het stofbad dat vogels van nature gebruiken. De poeder werkt snel en langdurig en is niet gevaarlijk. U-3 Bloedluispoeder is ook preventief te gebruiken. Het middel is ook te gebruiken op jonge duiven. Het beste resultaat verkrijgt u door U-3 Bloedluispoeder ‘s avonds op de duif aan te brengen. Een andere toepassingsmogelijkheid is direct voor het gereedmaken van de duiven voor de wedstrijdvlucht.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

Meer informatie:

U kunt de vogels direct met de flacon licht en gelijkmatig bepoederen. Ook kan de poeder in een schaal aangeboden worden, waardoor de duiven zichzelf van de poeder kunnen voorzien. Indien nodig kunt u de behandeling na één week herhalen. Niet gebruiken in geval van zieke en/of verzwakte dieren.

Eigenschappen

U-3 bloedluispoeder bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen, waaronder natuurlijke mineralen en grondstoffen.

 

Misschien ook iets voor u:

U kunt bij ons terecht voor:

Huisdier voeders
Van honden tot vogels  

Bij ons kunt u terecht voor al uw huisdier voeders alswel toebehoren. 

Buiten diervoeders
Van paarden en koeien tot kippen en geiten

Wij produceren kwalitatief hoogstaande diervoeders voor oa uw paarden, koeien, kippen, geiten en varkens. Daarnaast verkopen wij ook voedselbakken en toebehoren.

Producten
Van kippengaas tot overalls

Naast dierenvoeding verkopen wij producten voor in en om het huis, zoals kippengaas, sproeiers en potgrond