Anti Algen tegen groene aanslag 1 liter

Anti Algen tegen groene aanslag 1 liter

Prijs: €12,95

Omschrijving:

Een milieuvriendelijk middel dat geen zuren of chloor bevat en zonder veel inspanning een snel en verbluffend resultaat oplevert zonder dat het schade toebrengt aan planten en gazons. Het middel dient verdund te worden en met behulp van een gieter of rugspuit op het straatwerk worden aangebracht. Na het aanbrengen van de algenverwijderaar dient het minimaal vier uur droog te blijven zodat het middel goed door het straatwerk kan worden opgenomen. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

Meer informatie:

Het middel wordt ca. 1 : 20 met water verdund en is voldoende om ca. 100 m² te behandelen. Voor een optimale werking en een snel zichtbaar resultaat van de Anti Algen kunt u de bestrating het best behandelen bij zonnig weer en een aangename temperatuur. (De buitentemperatuur moet minimaal 5 graden zijn).

Het resultaat is dan binnen 12 uur reeds waarneembaar: de groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon zonder dat men hoeft te boenen, schrobben of na te spoelen.

Het middel werkt vervolgens nog een paar maanden preventief, men kan zo weer een seizoen lang genieten van een schone en algenvrije bestrating.

 

Misschien ook iets voor u:

U kunt bij ons terecht voor:

Huisdier voeders
Van honden tot vogels  

Bij ons kunt u terecht voor al uw huisdier voeders alswel toebehoren. 

Buiten diervoeders
Van paarden en koeien tot kippen en geiten

Wij produceren kwalitatief hoogstaande diervoeders voor oa uw paarden, koeien, kippen, geiten en varkens. Daarnaast verkopen wij ook voedselbakken en toebehoren.

Producten
Van kippengaas tot overalls

Naast dierenvoeding verkopen wij producten voor in en om het huis, zoals kippengaas, sproeiers en potgrond