Vlooienband Beaphar Waterbestendig

Vlooienband Beaphar Waterbestendig

Prijs: €7,65

Omschrijving:

De Beaphar vlooienband hond is een middel tegen vlooien en is geschikt voor honden met kort- of middellang haar en een leeftijd vanaf 6 maanden. De band is na al na 2-4 dagen volledig werkzaam en bestrijd vlooien vervolgens gedurende 6 maanden. Hij is tevens goed bestand tegen water. U hoeft de band daarom niet af te doen wanneer het buiten regent. De werkzame stof in het middel heet Diazinon en verspreid zich over het hele lichaam van de hond. Zo worden de vlooien overal gedood en blijft uw hond er langdurig tegen beschermd.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

Meer informatie:

Gebruiksaanwijzing Beaphar vlooienband hond

Eén halsband aanbrengen per dier. Het middel werkt optimaal na 2-4 dagen en behoudt zijn werking gedurende 6 maanden. Bevestig de band losjes om de nek van het dier om huidirritatie te voorkomen. Knip het overtollige deel van de band af, maar houd wel rekening met de eventuele groei van uw hond. De band is waterbestendig waardoor regen, zwemmen of wassen geen invloed heeft op de werking. De halsband bewaren beneden 25 graden Celsius. Niet in de koelkast of vriezer bewaren.

Ingrediënten

Diazinon (15%)

Bijwerkingen

Soms kan enige irritatie in de nek optreden ten gevolge van het dragen van de band. Aangeraden wordt om de band dan te verwijderen tot de symptomen zijn verdwenen. Behandeling is niet nodig. Andere reacties of ernstige bijwerkingen melden bij de dierenarts. 

Let op!
Niet gebruiken bij zieke en herstellende dieren, dieren met een leverstoornis, dieren, overgevoelig voor organofosforverbindingen en dieren jonger dan 6 maanden. Mensen met een bekende iovergevoeligheid voor diazinon wordt afgeraden dit product te gebruiken. Aanraking met de huid tot een minimum beperken en na aanbrengen handen wassen. Gebruik door honden tijdens de dracht en lactatie wordt afgeraden. Niet gelijktijdig gebruiken met andere organofosfor- of carbamaat insecticiden.

 

Misschien ook iets voor u:

U kunt bij ons terecht voor:

Huisdier voeders
Van honden tot vogels  

Bij ons kunt u terecht voor al uw huisdier voeders alswel toebehoren. 

Buiten diervoeders
Van paarden en koeien tot kippen en geiten

Wij produceren kwalitatief hoogstaande diervoeders voor oa uw paarden, koeien, kippen, geiten en varkens. Daarnaast verkopen wij ook voedselbakken en toebehoren.

Producten
Van kippengaas tot overalls

Naast dierenvoeding verkopen wij producten voor in en om het huis, zoals kippengaas, sproeiers en potgrond