Mil quantel

Mil quantel

Omschrijving:

Productbeschrijving

Milquantel voor de hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel, dat effectief en veilig in gebruik is tegen verschillende soorten wormen.

Een goede ontworming van uw hond is van groot belang. Wormen kunnen namelijk lichamelijke klachten veroorzaken. Bovendien kunnen sommige wormsoorten ook mensen en vooral kinderen infecteren. Het voorkomen van worminfecties is daarom van belang. Goede en regelmatige ontworming kunnen hieraan bijdragen.

Eigenschappen
Dit product bevat als werkzame stoffen milbemycine en praziquantel. Milbemycine helpt tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen in Zuid- en Oost-Europa voor en worden overgebracht door besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.

Samenstelling
Een tablet Milquantel voor kleine honden en pups bevat:
2,5 mg Milbemycine oxime
25,0 mg Praziquantel

Dosering
0,5-1 kg: 1/2 tablet
1-5 kg: 1 tablet
5-10 kg: 2 tabletten

Niet gebruiken bij kleine honden en pups jonger dan 2 weken oud en/of meteen gewicht van minder dan 0,5 kg. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of (een van) de hulpstoffen.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

Misschien ook iets voor u:

U kunt bij ons terecht voor:

Huisdier voeders
Van honden tot vogels  

Bij ons kunt u terecht voor al uw huisdier voeders alswel toebehoren. 

Buiten diervoeders
Van paarden en koeien tot kippen en geiten

Wij produceren kwalitatief hoogstaande diervoeders voor oa uw paarden, koeien, kippen, geiten en varkens. Daarnaast verkopen wij ook voedselbakken en toebehoren.

Producten
Van kippengaas tot overalls

Naast dierenvoeding verkopen wij producten voor in en om het huis, zoals kippengaas, sproeiers en potgrond